Hakkımda

Ege Üniversitesi İstatistik mezunuyum. Resim yapmak ve pastacılık tutkum. Doğduğumdan beri vejeteryanım ve çok mutluyum. 4 Ağustos 2009’dan beri de ANNEYİM. Artık en büyük tutkum Yağız’ı hayata en iyi şekilde hazırlamak. Bu blog Yağız’a ilk doğumgünü hediyesi olarak kuruldu.

İYİ Kİ DOĞDUN BEBEĞİM…

85 Responses to Hakkımda

  1. oztürk dedi ki:

    Selamlar.
    sitenizle ilgili forum wordpress forum sayfasında yardım taleplerinizi gördüm.
    itirazlar@hotmail.com e-posta adresimi msn olarak eklerseniz bazı konularda size yardımcı olmaya çalışabilirim.
    bu işleri çok iyi bildiğimi iddia etmiyorum , ancak kendim de sizin sorduğunuz bazı sorular için evvelde biraz zaman harcamıştım.
    İsterseniz elimden geldiğince yardımcı olabilirim.

    Beğen

  2. Pino dedi ki:

    Bu arada ben de Ankara İstatistik mezunyum ama çizim konusunda ilerlemeyi tercih ettim 😀

    Beğen

  3. gurkanca dedi ki:

    Merhabalar yolum bugün sizin bloğunuza düştü. Anneler bir tane siz de oğlunuzu çok seviyorsunuz. Maşallah nazar değmesin. Bloğun tasarımı da gayet güzel. Başarılar iyi çalışmalar(:

    Beğen

  4. Ezgi dedi ki:

    Merhaba:)

    Blogunuza bayıldım! Ne kadar renkli bir annesiniz. Yazılarınız da (son 3 saattir kesintisiz okumaktayım) çok akıcı ve keyifli. İyi ki keşfettim sizi!

    Beğen

    • yagizlahayat dedi ki:

      Merhaba Ezgi Hanım,

      Mesajınız beni çok mutlu etti. Aslında gerçek hayatta pek renkli değilimdir 🙂 Demek buradan öyle görünüyorum, sevindim buna.
      Ayrıca bende sizi zevkle takip ediyorum.

      Beğen

  5. leyla atlı dedi ki:

    merhaba.çok güzel olmuş blog.bende kızım için hazırlamak istiyorum ne zamandır ama nerden ve nasıl başlamam gerektiğini bilmiyorum.not tutuyorum ha bire elifimle ilgili ama kalıcı olsun istiyorum.fırsatınız olursa ve beni bu konuda yönlendirirseniz çok sevinirim:-))

    Beğen

  6. leyla atlı dedi ki:

    ve gününüz kutlu olsun,daha iyi olmak dileğiyle…

    Beğen

    • yagizlahayat dedi ki:

      Merhaba, sizin de gününüz kutlu olsun. Bloğumu beğenmenize sevindim. Bende başlarken blog yazımı hakkında birşey bilmiyordum. Ama öğrenmeyi bekledikçe zaman geçmeye başladı. İlk olarak bir adres alarak koyuldum işe. Hala kontrol panelinde bilmediğim yerler var. Yani hala profesyonel sayılmam. İlk işiniz bloğu nerede açmak istediğinize karar vermek. http://www.blogger.com ya da http://www.wordpress.com olabilir. Bunlardan birinden isim aldıktan sonra sizi yönlendirecektir. Eğer Nurturia üyesi iseniz orada da blog açma ile ilgili pek çok yazışma var. Mesela şu link onlardan biri http://www.nurturia.com.tr/groups/thread/b2984059-5308-44a1-82ee-9eca01166d99/1/blog-yapmaya-niyetlenmek Takıldığınız yerleri sorabilirsiniz. Bana da sorabilirsiniz tabi ama orada sorduğunuz takdirde daha çok cevap almanız mümkün. Ayrıca ben wordpress hakkındaki forumlardan da faydalandım. Geriye baktığımda iyi ki başlamışım diyorum ben. Sizde geç kalmayın 🙂

      Beğen

  7. sevinç dedi ki:

    merhabalar,
    Ben 40 yaşınan sonra doğuran oğluşuma kızkardeş yapmayı başarmış çok yeni anneyim.Blogunuzu hayranlıkla okudum ve bana çok yol gösterdi.Şunu söylemeliyim ki gezdiğim ve okuduğum en başarı bloglardan biri hatta en iyisi.Bu güne kadar oğlunuz için yaptıklarınıza hayran kaldım.Emeklerinize sağlık.Bir şey sormak istiyorum hazırladığınız fişler duruyormu kullanmadığınız bazı oyuncak kitap v.s. paylaşmayı düşünmezmisiniz ?tekrar geri yollamak şartı ile.tekrar tebrik ederim takibe devam edeceğim.

    Beğen

    • yagizlahayat dedi ki:

      Merhaba Sevinç Hanım,
      Güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim. Hazırladığım fişler bir arkadaşımın kızına gitti maalesef. Dergi vs. de 1 yaşındaki yiğenimin kullanımında. Şuan için yardımcı olamadığıma üzgünüm.

      Beğen

  8. emre dedi ki:

    İdeolojik siyasi fikirlerinizi yazdığınız için sizi takip etmeyi bırakıyorum.

    Beğen

    • yagizlahayat dedi ki:

      Üzüldüm bırakmanıza. Ama hepimiz insanız ve kişisel bir blogda bazen bu kaçınılmaz olabiliyor. Bir şeyler yazmadan edemiyorsunuz. Ben şahsım adına ideolojisi bana uymayan pek çok kişiyi takip ediyor ve onlarla ortak payda bulabiliyorum. Tercih sizin tabi ki.

      Beğen

  9. Sevil dedi ki:

    Merhaba ben de izmirde yaşıyorum, mavişehirde. Sizle aynı şeyleri düşünüyorum abur cubur konusunda. Kreş olarak nereyi seçtiniz?
    Benim oğlum 2011doğumlu candaş:)

    Beğen

  10. Deniz dedi ki:

    Adim adim setiyle ilgili yorum ararken geliverdim blogunuza 🙂 deneyimler benim icin cok onemliydi. Blogunuzu inceledikce kizimla yapabilecegim etkinlikler cesitlenmeye basladi. Nacizane fikrim okuma yazmayi ogretmek icin bu kadar hizli davranmayin, biz sinif ogretmenlerine de birseyler birakin 🙂 saka bir yana, bir ogretmen olarak bunu diyor fakat acaba ilgisini ceker mi ogrenebilir mi diyerek sesleri vurgulayarak ben de cevremizde gordugumuz kelimeleri okuyorum. Seslere farkindaligi olsun fikri sanirim bana daha cazip geliyor kelime ezberleyerek okumayi ogrenmekten… Tekrar tekrar kaleminize saglik diyorum instagram : nixdeniz

    Beğen

    • yagizlahayat dedi ki:

      Hoşgeldiniz .-) Bloğumun size fikir vermesine sevindim. Sanırım hazırladığım fişler sizde okuma öğretiyorum düşüncesi yarattı 🙂 Onları sadece beyin jimnastiği için bir dönem kullandım. Şuan öyle bir çabam ve de Yağızda öyle bir merak yok. Olsaydı öğretirdim ama 🙂

      Beğen

  11. Aslı dedi ki:

    Son zamanlarda blog takibinizde büyük bir atış olur ise bunda payım büyüktür.  Şaka bir yana bir çok arkadaşıma tavsiye ettim blogunuzu ve hemen hepsinden teşekkür aldım. Benim ilgimi en çok kitaplar çekiyor, büyük kızımda da (9) çok kitap almıştım ama küçük kızımda sayenizde daha bilinçli kitap alıyorum. Emekleriniz için çok teşekkürler, bizimle paylaştığınız için çok teşekkürler. Ankara’dan sevgi ve selamlar. Yağız’ı ayrıca öpüyorum.

    Beğen

    • yagizlahayat dedi ki:

      Ne güzel bir mesaj. Yüzümde güller açtı resmen. Böyle geri dönüş alınca, yazdığım için çok seviniyorum. Katkım olmuşsa ne mutlu bana. Teşekkür ederim yorumunuz için 🙂

      Beğen

      • Aslı dedi ki:

        Bir ucumuz Keskin bizim. Kırıkkale’de 3,5 yıl çalıştım, bilirim memleketin(m)izi, Kırıkkale’li olduğunuzu bilmeden sevmiştim ben sitenizi, sonra daha detaylı inceledim, inceledikçe güzelliğini daha çok yakaladım, kitap kurdu kızlarım bayıldılar Sara Şahinkanat’ın anlatımlarına, Feridun Oral’ın çizimlerine. Hiç bilmezdim oysa ben bu isimleri ve neler yaptıklarını…Sayenizde tanıştım, gönülden teşekkürler. Sıra ingilizce yolunda ilerlemeye, Yolum uzun ama ben o yolda keyifle ilerliyorum. Selam ve sevgiler. Yağız’a öpücükler.

        Beğen

      • yagizlahayat dedi ki:

        Aaa ne guzel kirikkaleli birinin beni takip ediyor olmasi . Kan cekmis diyelim 🙂

        Beğen

  12. Ülkün dedi ki:

    10aylik bir bebegim var ve akilli cocuklar akademisi kitabini ararken blogunuzu gördüm sanirim siz de kitabı ararken satisi yokmus kitabi nasil temin ettiniz öğrenebilir miyim

    Beğen

    • yagizlahayat dedi ki:

      Merhaba,
      Ben kitabın yazarı ile iletişime geçtim ve yeni baskısının çıkacağını öğrendim. Sonrasında da onların sitesinden satın aldım. Ama uzun bir süre beklemem gerekti. Sizde yazarla irtibata geçip basılma durumunu sorgulayabilirsiniz. En azından bekleyenlerin olduğunu bilmek hızlandıracaktır.

      Beğen

  13. HÜLYA DEMİR dedi ki:

    Merhabalar;
    Bloğunuzu kısa bir süredir takip ediyorum. Tıpkı bir büyüğümle sohbet eder gibi hissediyorum okudukça. Teşekkür ederim samimiyetiniz için. 13 aylık bir oğlum var ve ona gelişim setleri almak istiyorum. Yalnız maddi durumum çeşit almama müsade etmiyor malesef.. Sizden oğluma en faydalı olacağını düşündüğünüz seti öğrenmek istiyorum. Daha fazla geç kalmak istemiyorum bir şeyler almak için. Çok teşekkür ederim şimdiden.

    Beğen

    • yagizlahayat dedi ki:

      Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Bence 13 aylık oğlunuzla bol bol oynayın. Eğitmeye çalışmayın. Adım adım var o yaşlar için ama pahalı bir ürün. Olmazsa olmaz da değil. Meraklı minik alabilirsiniz. 3+ diyor ama biz 1 yaşından beri alıyoruz her ay ve de çok seviyor oğlum. Ondan çok şey öğrendi ve sadece 4 tl. Bir tane alıp deneyebilirsiniz. Oyuncakta çok açılmanıza gerek yok. Oğlumun en uzun süre oynadığı ve de çok sevdiği şey ahşap bloklar. Verin eline tahtaları ve o yaratıcılığını konuştursun. Sevgiler.

      Beğen

  14. HÜLYA DEMİR dedi ki:

    Hızlı cevabınız ve tavsiyeniz için çok teşekkür ederim. Oyuncak konusunda aynı fikirdeyim, elimdeki her şeyi oyuncağa çevirebiliyorum zaten 🙂 İstediğim tek şey okumayı sevmesi ve öğrenmekten mutlu olması. Sanırım bunu yapabilirsem çok şey başarmış olurum. Bu bloğu çocuğunuza hediye olarak düşünmüşsünüz ama sanırım benim gibi kafası karışık annelere hediye oldu.:)) Sevgiler.

    Beğen

  15. Sertaç Mor dedi ki:

    Üstadım merhaba. Özetle; İki aylık bir oğlum var. Adı Yağız Rüzgar. Rüzgarıma ninni yerine marş söylüyorum. Bu gün yeni marşlar ararken sayfanızı fark ettim. Tek kelime ile mükemmel. Buralardayım. Selam ve saygı ile..

    Beğen

  16. Mrb..Ne evliyim,ne de anneyim..Ama bunların hepsine aday bi bayan olarak bloğunuz ilgimi çekti 😉

    Beğen

  17. Merhaba; Oğlum Ali (20 aylık) kitap okumaya bayılıyor. Sizin kitap paylaşımlarınız, anlatımınız çok hoşuma gitti. Teşekkürler

    Beğen

  18. Eda Ulaş dedi ki:

    Merhaba, 3,5 yaşındaki kitap kurdu oğlum için bir çok kitabı bloğunuz sayesinde seçtim, oğlumun da şu an güzel bir kütüphanesi var. Paylaşımlarınızdan dolayı size teşekkür etmek istedim .

    Beğen

  19. cigdem tuncer dedi ki:

    Slm o kadar guzelki hersey tekra r tekrar okumaya inanin doyamiyorum ben oglum 3 yasinda yas yas gurupladiginiz aktiviteler icin tekrar tesekkurler cok sanslisiniz boyle guzel saglikli bir evkada sahip oldugunuz icin yagizda cok sansi sizin gibi ailesi oldugu icin ben safari toobs oyuncaklarini turkiyede istedikletimi bulmakta zorlaniyorum siz bazilarini satmak istermidiniz diye soracaktim cb

    Beğen

    • yagizlahayat dedi ki:

      Güzel sözleriniz için teşekkür ederim 🙂 Safari Toobs sanırım artık Türkiye’ye gelmiyor. Zamanında aldığımız için şanslıyız 🙂 Öyle güzeller ki sanırım biz onu torunlarımıza bile saklarız 🙂

      Beğen

  20. ayca dedi ki:

    çok ilginç bi tesadüf..
    Doğanın cdli kitaplarının cdlerini aktarmışım bilgisayara (bizimki sevgiyle sarılıyor da cdlere, çizilince çalışmadıklarını anlatamadım bir türlü). bilgisayarda dosyaları düzenlerken kitabın tam ismini unuttum..
    claude monet ve neydi yaa.. dur kalkıp içeri gitmeyeyim de google a sorayım..
    derken çıkan kitap görsellerinden birine refleksif olarak tıklanır.. yağız adında bi çocuğun bloguymuş..
    ne tesedüf bu sabah Doğanın peşinden koşmaya çalıştığı ve tam biz giderken kötü düşen çocuk da yağız değil miydi.. aklımda kaldı zaten acıdığını çaktırmamaya çalışarak topallayarak yürüyordu..
    aaa yok artık… ama oo.. annesi de o..
    google dan mı korkmalıyım.. (gerçekten bizi takip ediyor galiba) kendimden mi bilmiyorum ama her işte bir hayır varmış..
    ankara küçükmüş bilirdim de.. internette bu kadar küçük müydü ona şaşırdım..
    bu arada umarım yağızın ayağında ciddi bişey yoktur?
    sevgiler.
    ayça

    Beğen

    • yagizlahayat dedi ki:

      Ha ha 🙂 Ben de çok şaşırdım. Hatta Ankara’da yaşamadığım için daha da çok şaşırdım. Bugün için gelmiştik ve sabah Papazın Bağında kahvaltı yapalım dedik. Hatta Ankara’ya her gelişimde, nurturia dan birilerini görür müyüm diye, çocuklu ailelere daha dikkatli bakıyorum. Sizi görünce de, acaba Nurturia dan tanıyor olabilir miyim diye düşündüm önce ama oğlunuzun adı Doğa olunca, Doğa adlı çocuğu olan kimse listemde olmadığından, değilmiş dedim. Sonra bu mesajı görünce nasıl şaşırdım, düşünün 🙂 Dünya küçük 🙂 Ne güzel bir tesadüf olmuş gerçekten. Ya da gerçekten biri bizi izliyor 🙂
      Yağız iyi, düştüğü için mahçup oldu biraz 🙂
      Bu arada o cd ler bizde de hızla bozuluyor ve ben ihmal ediyorum bilgisayara atmakta. Ben de atsam iyi olacak 🙂
      Belki bir daha ki Ankara’ya gelişimizde gene karşılaşırız, sohbet ederiz bu sefer. Tanıştık ne de olsa 🙂
      Sevgiler.
      Fatoş

      Beğen

  21. fatmaguney2 dedi ki:

    Merhaba, oğlunuza çok kıymetli bir hediye yaratmışsınız. Ben de bebek bekliyorum, henüz cinsiyeti belli değil ama bu fikir çok hoşuma gitti. Ben de bebeğim için bir blog hazırlayıp hamileliğimi ilk öğrendiğim günden itibaren hissettiklerimi, gelişmeleri vs yazmayı düşünüyorum.
    Sevgiler,

    Beğen

  22. ilknur bozkurt dedi ki:

    burası çoooookk güzelll. hele de merak ettiklerimi bulmak okumak ayrı keyifli.
    kreşinizi merak etmiştim. bebek koleji dir diye düşündüm. resimler oraya benzemiyordu. kızılırmak mış. ben çoçuk kitapları sevdası yoluyla sizi keşfettim. almak isteyip bulamadıklarım var. yagız efendi ye maşallah kitaplarınızı kıskandım açıkçası. sürekli blogları incelerdim. ama sizinki daha çekici gelirdi MKE görünce artık yazmadan duramazdım. ne de olsa kitaplarımızı mke sayesinde alabiliyordum.yazmak bu güne kısmetmiş.ellerinize sağlık

    Beğen

  23. ilknur bozkurt dedi ki:

    kırıkkıledeyiz. ama kırıkkaleli degiliz. 3,5 yaşında bebek koleji ne gidiyoruz. yagız efendi okullu oldu sanırım. sizede yagızada başarılar.

    Beğen

  24. Nazlı dedi ki:

    Merhaba…
    Bloğunuza “Büyük Sözcük Fabrikası” kitabını ararken rastladım. Kitabın baskısı tükenmiş, nadirkitap-GG gibi sitelerde de 2.eli yok. Deü gsf fakültesi’nde dramatik yazarlık-dramaturgi öğrencisiyim ve kitabın öyküsünü bir çocuk oyununa uyarlamak istiyorum. Elinizden çıkarmayı düşünürseniz satın almaya, kitaplığınızda kalmasını tercih ederseniz fotoğraflayıp gönderme ihtimalinize talibim : )

    Beğen

  25. mehmet yalçın dedi ki:

    Bu yazınızı ilgili sayfayı referans göstererek kendi sitemde kullanmamın sizin için bir mahsuru var mı acaba? Cevabınızı bekliyorum, oğlunuzla beraber güzel günler dilerim.

    Resimleriyle Çocuk

    Beğen

  26. Ayşegül dedi ki:

    Fatma hanım merhaba. Nasılsınız? Size birşey sormak istiyorum. Bende kitabı çok seviyorum. Ama aldığım kitapları bile çok diyen oldu. Size sormak istediğim bu kadar kitabı nasıl muhafaza ediyorsunuz? Kitaplığınız yeterli oluyor mu? Bir oda kadar kitaplığınız mı var? Bu konuda yardımınıza ihtiyacım var. Bana bu konuyla naptığınızla ilgili bilgi verirseniz çok sevinirim. Teşekkürler

    Beğen

  27. Aysegul dedi ki:

    Fatma Hanım kitaplarınızı nereden alıyorsunuz?

    Beğen

  28. Ayşegül dedi ki:

    Teşekkür ederim

    Beğen

  29. Numan dedi ki:

    Meraklı minik dergilerinin eski sayıları elinizde varsa acaba sizden alabilirmiyim

    Beğen

  30. alya dedi ki:

    merhaba çok kısa tortikolisten bahsetmişsiniz aynı sorunu 1.5 yaşındaki kızımla yaşadığımızdan size birşeyler sormak istiyorum

    Beğen

  31. Ayça Kübra dedi ki:

    Merhabalar sizden bir ricam olacaktı.
    Bay Morries’in uçan kitaplar kitabını sipariş ettim fakat gelmedi henüz. Sizden rica etsem bana sayfalarını çekip yollayabilirmisiniz? Öğrencilerime okumak istiyorum. teşekkürler iyi günler..

    Beğen

  32. Tünay dedi ki:

    Merhabalar,
    Öncelikle Yağız için böyle güzel site hazırlamanız çok güzel. Elinize sağlık. Benim de 4 yaşında 1 oğlum var. Çocuk kitaplarına öncelikle ben bayılıyorum. Oğlum da seviyor şimdilik 😀 Sitenizdeki kitap tanıtımları o kadar güzel ve yararlı ki çok faydalandım. Teşekkür etmek istedim. Ayrıca memleketimden olan birinin bu kadar bilinçli ve vizyon sahibi olması da beni çok mutlu etti. Daha bilinçli ve çağdaş çocukların yetişmesi dileğiyle. Sizinle tanışma fırsatımız da olur umarım. Tekrar teşekkürler. Emeğinize, kaleminize sağlık.

    Beğen

    • yagizlahayat dedi ki:

      Merhaba,
      Beğenip faydalanıyor olmanıza çok sevindim. Umarım oğlunuzda hep sever kitapları. Büyük şehirlerden uzakta da olsak aydın bir nesil yetiştirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Şehrimden takip ediliyor olmak da çok anlamlı benim için.
      Sevgiler 🙂

      Beğen

  33. Özden dedi ki:

    Merhabalar Bana ulaşabilirmisiniz rica etsem.

    Beğen

  34. Belgin dedi ki:

    Merhaba, Şifalı ellerde yazdığınız bir konu hakkında bilginize basvurmak isterim. Eğer mümkün olursa donerseniz memnun olurum..
    Sevgiler
    Belgin

    Beğen

  35. Sibel dedi ki:

    Merhaba blogunuzu yeni keşfettim.Cocuk kitapları araştırırken buldum ve harika ,cocuk kitap tanıtımlarıyda karşılaştım .Cok yardımcı oldunuz teşekür ederim

    Beğen

  36. Guray dedi ki:

    Iyi gunler ilk once bukadar ozveri ve gayrerinjz icin size tesekkur etmeden edecemiyecegim.Herseyleri detayli yazmissinjz.Yeni gordum blogunuzj akilli bebekler akademesink arastirrken buldum.Birkac yazinizi okudum tabi yazilan cok aey var 1 gunde bitirmek imkansiz😊.Kitabi temin ettim.Birkac sorum olacakti.Fisleri kac aylikken basladinjz.nekadar devam ettirdiniz.okumayi oglunuz kac yasinda basladi.bununla ilgili yazilarinizda goremedim.belki yazmissinizdir simdiden k.bakmayin.Birde siz akilli bebekler akademisiyle cocugunu yetistirdi isenjz.size baska sorumda.Bu kadar yogun egitime sizin kanaatinizce gerekli buluyormusunjz faydasini gordunjzmu.(Egitim esasen dememek lazim cogu oyun ile yapilacak.)Benim kizim daha dogmada ins 1 ayi var ama simdiden dusunuyorum.Sizlerede iyi calismlar…

    Beğen

    • yagizlahayat dedi ki:

      Merhaba,
      Öncelikle güzel sözleriniz için teşekkür ederim 🙂 Ben fişleri 1 yaşından itibaren hazırlayabildim ve çok da düzenli kullanamadım. Hareketlenmeden daha küçükken başlamak daha verimli olacaktır. Zaten amacım da okuma öğretmekten ziyade, beynine jimnastik yaptırmaktı. Eğer uzun zaman çocuğunuzla birlikte olacaksanız, kaliteli vakit geçirmek için kullanabilirsiniz. Ama çalışıyorsanız, onunla geçireceğiniz kısa zamanı bunlarla geçirmenizi önermem. Bence en önemlisi bolca ten teması, sağlıklı bir bağ oluşturmak. Sizi ve çocuğunuzu gerginleştirecek şeylerden uzak durmanız. Bu arada bu fişlerin çoğu sanırım bana geri döndü. Aynı şehirde olsa idik verebilirdim.
      İyi günler.

      Beğen

  37. Ebru şahin dedi ki:

    Merhabalar ,bugün ankara okul arayışı içerisinde forum-yorum dolanırken karşılaştım önce yorum sonra sitenizle ,tüten -gülay nefes ve farkındalık eğitimine katılmış olma ihtimaliniz var mı?orda tanışmış olabilir miyiz?Ankara da mı yaşıyor sunuz?

    Beğen

    • yagizlahayat dedi ki:

      Merhaba,
      Ankara’da oturmuyorum ama Tüten ve Gülay’ın eğitimine katılmıştım. Merak ettim bende sizi. İnstagram ya da fb hesabınız var mı fotoğrafınızı görebileceğim?

      Beğen

  38. hilmiegetaolu dedi ki:

    selam ben ege zaten beni tanıyordur yağız ilkokul 3 ve 4 sınıfı aynı okulda okuduk onla gerçek bir kardeş gibiydik ve çok iyi bir insan umarım daha büyük başarılar yapabilir sevgilerim ile hilmi ege (umarım beni unutmamışsınızdır) (:

    Beğen

  39. Anil Dertli dedi ki:

    Selamlar, bir kitap hakkında yorum ararken bloğunuzu buldum ve çıkamadım, özellikle ay ay gelişim bölümünü ve kitapları tek tek inceliyorum, ellerinize emeğinize sağlık, harika olmuş.

    Benim de 10 aylık ikiz bebeklerim var, onlar için böyle bir blog yapmak isterim sadece şunu merak ettim; oğlunuz ile ne zaman paylaştınız, o da okuyor mu? merak ediyor mu? mutlu oldu mu?

    selamlar
    Anıl

    Beğen

    • yagizlahayat dedi ki:

      Çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için 🙂 Oğlum şuan bir blog olduğunun farkında ama hiç ilgisini çekip de okumadı sanırım. Zaten benim isteğimde bu yönde. Tepki göstermemesi yeterli benim için. Videoları vimeo üzerinden izleyip çok hoşuna gidiyor. İlerde mutlu olur mu bilemiyorum. Ama ben iyi ki tutmuşum diyorum. Çünkü insan çabuk unutuyor 🙂

      Beğen

  40. Hatice Dolduran dedi ki:

    Bu önerdiğiniz duygu oyunlarını nereden temin edebilirim acaba yardımcı olursanız sevinirim

    Beğen

Yorum bırakın